Home » Fashion

Fashion

Deze pagina gaat over Fashion, dus over kleding enzo. Wij plaatsen op deze pagina wat wij net hebben gekocht, wat wij leuke winkels vinden, wat onze lievelings kledingstukken zijn en nog meer van deze Fashion dingetjes. Wij wensen jullie ook hier veel plezier!

12 december 2015

Hoi. Vandaag ben ik (Robin) met mijn vader naar Zwolle geweest. Ik heb hier maar bij één winkel wat gekocht. Deze winkel is de Bershka. Ik was hier nog nooit geweest maar ik zag bij andere youtubers dat ze daar veel kleren vandaan hadden, dus daar wou ik graag even kijken. Het verbaasde mij hoeveel leuke kleren ze daar hadden en ook nog in mijn maat! Er is daar een boven en beneden verdieping. Bij de begaande grond heb ik heel veel mee naar de paskamers genomen, maar uiteindelijk kwam ik eruit met maar één zwarte blouse. Deze blouse was niet erg bijzonder maar hij heeft aan de zijkanten twee splits. Dat maakt het wel leuker. Boven was het meer mijn stijl. Hier ging ik met twee dingen de paskamer in en koos ook die twee dingen. Één van die dingen is een shirt met rode driekwart mouwen. Het andere is een donker groen/blauw t-shirt. Er staat op: Bohemian dream maker. En ook hier ben ik erg blij mee.

 

 

 

30 JAN 2016

Hey guys! Vandaag ben ik (Robin, ja ik weet het: alweer) ben ik met mijn vader naar de Bershka geweest. Zoals jullie misschien gemerkt hebben is mijn favo winkel de Bershka. Ik heb hier weer een t-shirt gekocht, maar ook een jas. Het t-shirt is gewoon zwart met een leuke tekst erop, en kleine splits aan de zijkanten. De tekst die erop staat is: Save the earth, It is the only planet with chocolate. Ik vond deze tekst zelf heel erg leuk, omdat ik heel erg van chocola houd, en het staat ook in een golvend effect. Dus dit is een goede aankoop. De jas die ik heb gekocht kennen de meeste meiden denk ik wel. Het is een groene jas met aan de binnenkant een goud/koperen kleur. Het is een bomber jacket en hij heeft gouden details. Hij heeft ook zakken, en ik vind hem heel lekker zitten. Dus ook dit is een goede aankoop. Ik ben heel blij met deze spullen en hierbij sluit ik dit artikel af.

xoxo Robin 

28 jan. 2016   

Hallo  allemaal, ik (Isabel) heb ook wat gekocht bij de H&M, daar heb ik wat besteld. Namelijk: een rok, schoenen en een t-shirt. Ik ben best wel blij met deze aankoop.

xoxo Isabel